O nama

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Medicus" je osnovana u Nišu 1999. godine. Ordinaciju vode specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije dr Maja Marković i specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije dr Igor Mladenović.

Fizikalna terapija u Medicusu se sprovodi pod punim nadzorom lekara specijaliste od prvog pregleda do poslednjeg tretmana. Primenjujemo širok spektar fizikalnih procedura: laser, struje, magnet, ultrazvuk, lampe, termoterapiju, uz neizostavnu kineziterapiju (vežbe).

Polje delovanja fizikalne medicine i rehabilitacije je široko i obuhvata prvenstveno lečenje reumatoloških, neuroloških i ortopedskih stanja, ali pronalazi svoje mesto i u lečenju steriliteta, kardiovaskularnih i respiratornih bolesnika...

Zaštitni znak Medicusa je i akupunktura, dr Maja Marković unazad 20 godina sa velikim uspehom pomaže pacijentima primenjujući ovu metodu samostalno ili u kombinaciji sa fizikalnim procedurama.

Pružanje kvalitetne usluge je imperativ za zaposlene u ordinaciji Medicus. Pacijenti koji se odlučuju za privatnu medicinsku praksu izdvajaju dodatna sredstva (pored redovnih izdvajanja kroz doprinose) i zaslužuju maksimalnu pažnju.

Potrudili smo se da obezbedimo prijatan ambijent, savremene uređaje i vrhunsku uslugu. Iznad svega poštujemo tuđe vreme i realizujemo terapiju u zakazanom terminu, bez čekanja. Poverenje i poštovanje se podrazumevaju.

Budite zdravi. Dobrodošli.